Széll Kálmán téri fotópályázat – Találkozzunk újra az óra alatt!

2016. június 29. 15:19 - Széllkalef

Az újjászületett Széll Kálmán tér számos izgalmas részlettel, építészeti megoldással szolgál. Együtt örülhetünk a megszépült, legyező alakú épületnek, az új megállóknak, a több zöldfelületnek, a nagy melegben a hűsítő vízjátéknak, és újra találkozhatunk az óra alatt is. Az átépítésnek köszönhetően már nemcsak átszaladni, hanem akár megpihenni is jó itt egy padon, a fák árnyékában. Ilyenkor lehet leginkább észrevenni a sok témát, ami az orrunk előtt hever és akár meg is örökíteni.

Most mindenképp érdemes elkapni a legjobb pillanatokat, mert a BKK a Magyar Fotóművészek Szövetségével közösen fotópályázatot hirdetett „Találkozzunk újra az óra alatt!” címmel. Ahány szem, annyi megközelítés, és most bárki nyerhet.

Készítsen képeket a Széll Kálmán térről, küldje el az szktfotopalyazat@bkk.hu e-mail-címre június 20. és július 17. között. Egy pályázó maximum 5 saját készítésű fotóval szállhat versenybe. A beküldött pályaműveket szakértői zsűri bírálja el.

Az első helyezett 1 tripodot (háromlábú állvány) és egy 1 éves MOL Bubi bérletet, a második helyezett 1 monopodot (egylábú állvány) és egy féléves MOL Bubi bérletet, a harmadik helyezett 1 lightboxot (fénysátor) és egy negyedéves MOL Bubi bérletet nyer. Sőt a Magyar Fotóművészek Szövetsége egy könyvcsomagból álló különdíjat is felajánlott.

A részletes pályázati feltételeket a bkk.hu/szellkalmanter/fotopalyazat oldalon olvashatják.

foto_kalefre.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalef.blog.hu/api/trackback/id/tr68854548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása