A Széll Kálmán téri fotópályázat legjobb alkotásai

2016. augusztus 03. 11:47 - Széllkalef

A Széll Kálmán tér megújulásával nem csak egy közlekedési csomópontot kapott vissza a főváros május 10-én, de egy kellemes közösségi teret is. A „Találkozzunk újra az óra alatt” című fotópályázaton arra volt kíváncsi a Budapesti Közlekedési Központ, hogy a budapesti lakosok, átutazók, vagyis a tér használói hogyan látják a megújult teret.

A felhívásra közel 300 pályázat érkezett, amelyek  különböző szemszögekből mutatják be a témát: van, akit a tér egészében, a nyüzsgő forgalommal, van, akit inkább az apró részletek, esetleg a hétköznapi, emberi jelenetek ihlettek meg.

A zsűri három díjazottja mellett a Magyar Fotóművészek Szövetsége különdíjat is osztott. A díjazott pályaművek között egyaránt megtalálhatók izgalmas, geometrikus, építészeti formák fotói, illetve szép pillanatok arról, ahogyan az emberek használatba veszik a teret, megtöltik élettel.

Az első helyezést és a szakmai különdíjat Szalatnyai István nyerte el, a második helyezett Szőnyi István, míg a harmadik Ladjánszki Máté lett. Gratulálunk nekik!

Nézzék meg galériánkat a legjobb fotókból, vagy látogassanak el augusztus 31-ig a BKK Széll Kálmán téri ügyfélközpontjába, ahol egy kiállításon tekinthetik meg a 20 legjobb pályázatot.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kalef.blog.hu/api/trackback/id/tr718932160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2016.08.03. 21:54:43

Az Alkotótáboraink budai turnusaival szoktuk fotózni a teret, tényleg jó téma, jó fotók születnek. A pályázat nyerteseinek pedig innen gratulálunk! ;)
süti beállítások módosítása